New York

 Gepubliceerd door om 06:24  Persoonlijk
nov 032005
 

De komende paar dagen geen nieuwe berichten hier op het ICT en Onderwijs blog. Als je naar de EduKast van afgelopen zondag geluisterd heb, heb je gehoord dat ik een week naar New York ga. Dat betekent dat ik tot zondag geen internetverbinding heb. Het hotel waar ik vanaf zondag zit heeft (als alles goed gaat) wel internet, dus vanaf dan zou ik tussen de bedrijven door weer moeten kunnen posten.
Ik ben van plan zondag gewoon een (kortere?) EduKast-aflevering te produceren, maar dan uiteraard wel weer gewoon gemaakt met uitsluitend headset en laptop.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “New York”

Reacties (3)
  1. Een rechtstreekse podcast (met een iPod/MP3-speler) zonder bewerkingen heeft ook wel wat. Intralog cast (is dat al een werkwoord?) o.a. vanuit z’n auto met de nodige interventies die je dan krijgt.

    Misschien een idee om middenin NY te gaan staan (op straat of een bijzondere plek) en daar de uitzending maken? Wees creatief ;)

  2. Hoi Pierre,
    Ga je de marathon lopen? Een nichtje van mij uit Kerkrade en haar man ook. Doe ze de groeten als je ze tegen komt! Kathleen en Jaco Werner heten ze.

  3. Nee, geen marathon voor mij. :-)
    Ik zat wel in een vliegtuig vol met Nederlanders die hem wél gingen lopen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.