Menu
Categorieën
Boek over webloggen
1 november 2005 Film en Boek
boekcover

In tegenstelling tot Hans Mestrum en Frank Meeuwsen sta ik niet in Snel op weg Express Weblogs. About:blank heeft er een recentie over. Als ik zo de website bij het boek doorblader lijkt me dat ik nog heel wat collega’s heb die wat aan het boek kunnen hebben. Toch maar effe bestellen.

"4" Comments
  1. Pierre, graag jouw beeld: Is het boek voor mensen die nu eindelijk ook eens willen weten wat webloggen is, of is het voor degegen die zelf zullen (moeten) gaan bloggen.

  2. Hoi Fred, Ik heb het boek zojuist pas via Bol.com besteld op basis van de recentie en de website. Het zal er nog wel niet zijn voordat ik naar New York vlieg donderdag, maar als ik het volgende week gelezen heb zal ik proberen die vraag te beantwoorden.

  3. @Fred: Het boek is voor beiden. Er wordt uitgelegd wat bloggen is, wat enkele blokzoekmachines zijn, soorten blogs, podcasts. Maar ook een uitgebreide uitleg hoe je een blogger of pivot blog kunt opzetten en kunt promoten. Ik vind het een erg goed boek. Natuurlijk mist er een en ander, is het al verouderd als het van de pers afkomt (zie mijn interview) maar dealnietteplus een goed boek voor een redelijke prijs.

  4. Mijn eerste reactie toen ik enkele weken geleden hierover las: eindelijk een nederlands boek over weblogs en mooi op tijd om docenten bij te praten voordat onze weblogpilot begint (voorjaar 2006).

    Er zijn inmiddels exemplaren gearriveerd en ingewerkt voor onze mediatheek. Ik ga er gauw in neuzen!

Reacties zijn niet toegestaan
*