VPRO begint iPod TV

 Gepubliceerd door om 12:54  Internet
okt 142005
 
“Het verschijnen van de iPod Video en bijbehorende iTunes-software maken de VPRO tot Nederlands eerste draagbare omroep.
Sinds juli van dit jaar zendt VPRO bij wijze van experiment al een aantal televisieprogramma’s uit via iTunes. Met de lancering van de iPod Video eergisteren, krijgen de uitzendingen, tot nu toe alleen via de pc en internet te zien, een extra ‘off line’ dimensie.”

(bron)

Toen ik een tijdje geleden de term iTunes Televisie gebruikte werd me dat niet door iedereen in dank afgenomen. Maar de komst van de iPOD video heeft dus wel al minimaal één (volgens mij) positief effect tot gevolg. Waar ik namelijk problemen had bij Vodcasting zoals o.a. gepromoot door Jet Stream was dat er streaming video in de enclosures gehackt werden. Nu wordt dat verholpen en worden het dus weer gewoon échte enclosures. Mooi.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “VPRO begint iPod TV”

Reacties (1)
  1. Helemaal eens. Een voorzienige blik van jou ;-)
    Maar we waren het al langer met elkaar eens.
    En je ziet … als er goeie handzame devices zijn hoef je geen rare bokkensprongen te maken om video content op een plaats te krijgen waar jij kan kijken als het jou uit komt. [anywhere & anytime].

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.