Is podcasting een hype?

 Gepubliceerd door om 20:28  Edupodcast
okt 112005
 
“Podcasting. Je kunt geen nieuwe-mediawatcher tegenkomen of je krijgt het vol bombarie in je gezicht. Het is de toekomst, mensen, iedereen aan de audio! Podcasting-concepten schieten als paddestoelen uit de grond, ministers die computers alleen kennen van horen zeggen komen vanuit het niets uit de pod-kast en Adam Curry maakt tegenwoordig werkelijk overál een podje van.
Maar ik? Ik zie het niet. Het gaat echt langs me heen. Ik heb er het geduld niet voor. Wacht ik te weinig? Lummel ik te weinig? Heb ik te weinig tijd om te verdrijven? Ik weet het niet, maar ik hou het bij podcasts nog geen paar minuten uit voordat ik ben afgeleid. Het mist mij volledig.”

(bron)

Toen ik zojuist keek stond de teller op 56 reacties en 691 views. Met andere woorden: Anders Floor is er weer in geslaagd de juiste toon te vinden (en de juiste snaren te raken) met zijn bericht. Alleen daarom vond ik dat het bericht een extra vermelding verdiende.
Lees verder….

De V van Spammer

 Gepubliceerd door om 20:16  Internet
okt 112005
 

In januari was ik nog hoopvol en dacht dat het introduceren van het ‘nofollow’ attribuut aan links op de site zou zorgen voor een afname van het aantal referrer-spam.
Inmiddels is wel duidelijk dat het het fenomeen in ieder geval niet uit de wereld geholpen heeft. Nog dagelijks kan ik weer één of twee nieuwe domeinnamen aan mijn zwarte lijst toevoegen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor De V van Spammer  Tags: