Online en offline

 Gepubliceerd door om 06:39  Persoonlijk
okt 062005
 

Ik ga zometeen onderweg naar Arnhem naar de studiebijeenkomst over weblogs en wiki’s in het onderwijs. Met het openbaar vervoer (bus/trein) en dus is er komen in dit geval een avontuur dat twee uur duurt.
Onhandig is ook dat ik mijn eigen laptop niet kan gebruiken. Net als bij mijn eigen werkgever is internettoegang voor ‘externen’ niet mogelijk zonder veel extra werk, dus gebruik ik een computer/laptop van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.
Of ik foto’s kan uploaden tijdens de dag is dus een beetje de vraag. Posten zal neem ik aan wel lukken, maar dan alleen tijdens de demo tijdens de inleiding. Wish me luck.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Online en offline”

Reacties (2)
  1. Zal ik je op0halen op het station? I wish you ieg GOOD LUCK!!

  2. Gelukkig is er een goede ICT-helpdesk in het FEM-gebouw op de HAN :-).

    En…er zijn op dit moment nog geen treinstoringen, volgens de NS-site.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.