Breeze revisited

 Gepubliceerd door om 00:21  Internet
okt 052005
 
“Goed nieuws vanmiddag op de webstroombijeenkomst: SURF heeft een contract afgesloten met Macromedia mbt het gebruik van Breeze als webconferencing tool. De bedoeling is om een en ander vanaf januari volgend jaar als ‘SURF-dienst’ uit te rollen, in aansluiting op de andere groepscommunicatievoorzieningen zoals o.a. een sharepoint-omgeving”

(bron)

Goed nieuws, al vind ik het wel heel slecht dat de mensen die de pilot meegedraaid hebben het op deze manier moeten horen.
Als je Breeze in actie wilt zien, dan kan dat. Ik heb een screencast gemaakt van:
video Het aanmaken vergadering video Het gebruik van de vergaderingruimte En er is een korte evaluatie (PDF, 663kB) beschikbaar.

Zie ook eerdere berichten over Breeze.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Breeze revisited”

Reacties (4)
 1. Leuke review Pierre, dank voor de link. Ben benieuwd voor wie je deze review geschreven hebt?

  Goede conslusie ook, ik kan bevestigen dat we veel vragen krijgen voor audio conferentie integratie –> we hebben het met een paar partners reeds gerealiseerd (beiden in de US: Premiere conferencing en Avaya). SiP integratie is iets waar we in het verlengde daarvan ook erg geinteresseerd in zijn ;-)
  Groeten,

  Waldo Smeets
  Technical Sales Manager Benelux & Scandinavia
  Macromedia, http://www.macromedia.com/nl
  Weblog: http://www.macromedia.com/go/blog_ben

  Zonnebaan 45, 3542 EB Utrecht
  The Netherlands, Tel: +31 30 750 4084
  Fax: +31 30 242 6158, Mobile: +31 6 5164 5114

 2. Hoi Waldo,

  Graag gedaan. De review was voor intern gebruik bij mijn werkgever zodat ik daar kon uitleggen hoe we Breeze kunnen inzetten. Hij was ook voor SURFnet omdat ik bij het schrijven nog in de veronderstelling was dat ze nog even tijd nodig zouden hebben voor de besluitvorming. Daarnaast hebben we getest met een projectleden van een IMS werkgroep uit de VS en het Verenigd Koninkrijk. Ik heb hem daarom in het Engels gemaakt zodat zij hem ook konden lezen.

  Ik begrijp dat SURFnet de komende drie maanden uittrekt om de dienst voor haar klanten (waaronder mijn werkgever) op te zetten. Ik neem aan dat SIP-integratie niet bij de eerste setup zit.

 3. Correct, SiP integratie zit er nog niet in. Dank voor de link naar IMS, ik was nog niet bekend met deze organisatie.

 4. Oei, dan zou ik dit overzicht zeker ook aanraden.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.