Opera Browser voortaan gratis

 Gepubliceerd door om 19:33  Tools
sep 202005
 

Leek het een tijdje geleden nog te gaan om een tijdelijke actie om hun verjaardag te vieren, met ingang van versie 8.5 is Opera helemaal gratis. Alle banners en ook registratiemogelijkheden zijn verwijderd. Het is trouwens een “recommended security upgrade” dus als je in augustus gebruik gemaakt hebt van het verjaardagsgeschenk, dan kun je nu beter updaten.
Is het het begin van het einde voor Opera? Met andere woorden, is het een wanhopige actie om niet al haar martkaandeel aan Firefox te verliezen? Ik moet zeggen dat ik ook toen ik de licentiecode gratis kreeg niet definitief/permanent overgestapt ben. Wellicht dat bijvoorbeeld het beschikbaar komen voice-mogelijkheden in het Nederlands een reden zou kunnen zijn, maar of Opera daar de financiële middelen voor zal blijken te hebben is de vraag.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Opera Browser voortaan gratis”

Reacties (1)
  1. Erg leuk, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Firefox.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.