sep 162005
 
“Hoe kan ik meerdere (generaties) studenten laten samenwerken aan kennisopbouw door het gebruik van een wiki?”

(bron)

Nog ruim voor de studiebijeenkomst in Arnhem over Wiki’s en Weblogs in het onderwijs is er een “IDEE” (zo heten de bijdragen op de Digitale Didactiek-website) over het gebruik van een wiki in het onderwijs toegevoegd. En natuurlijk niet van zomaar iemand, Cindy is namelijk ongetwijfeld de bekendste edublogger uit België. :-)
Hmmm, ik kan nog wel wat beren op de weg zien bij dit IDEE. Ik denk in ieder geval dat een interessant vervolg-IDEE is om in te gaan om de wijze van beoordelen van de resultaten. Bijvoorbeeld: neem je informatie die ‘externen’ met betrekking tot een onderwerp hebben toegevoegd mee in de beoordeling?

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.