Iets om naar toe te leven

 Gepubliceerd door om 08:59  Persoonlijk
sep 072005
 

Ik ben nog thuis omdat ik zometeen nog naar de tandarts moet. Nu ben ik niet bang voor de tandarts, heb een heel vriendelijke tandarts, maar deze afspraak is toch vervelend. Tijdens de halfjaarlijkse controle bleek er namelijk een gaatje in een kies te zitten. Daar wilde hij een aparte afspraak van 20 minuten voor inplannen.
Nou geloof me, ik vond het toch fijner toen tandartsen gewoon zeiden “ok, effe boren” als je er toch al zat voor die controle. Want hoe vriendelijk en vakkundig die tandarts ook is, ik zit dan toch aan het verkeerde eind van de boor.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Iets om naar toe te leven”

Reacties (3)
  1. Ik heb het weer overleefd…en het waren twee gaatjes…in kiezen die nog heel veel gevoel in zich hadden…

  2. Het positieve daarvan is dat daaruit maar weer blijkt hoe gezond ze eigenlijk nog zijn…:)) Overigens wel grappig om bij zo’n onderwerp als dit de "bijbehorende" (?) ad-sense advertenties te zien.

  3. LOL, dat had ik nog helemaal niet gezien! Schitterend. Nou, ik hoef gelukkig nog niet naar Hongarije voor een "klikgebit" :-D

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.