sep 052005
 
“Bestuursvoorzitter Norbert Verbraak van Fontys Hogescholen is gekozen tot sleutelfiguur 2005 en staat daarmee op de eerste plaats van de ScienceGuide Top 10

(bron)

Als je de ontwikkelingen bij Fontys ook maar een beetje volgt, dan weet je dat dit een heel terechte uitverkiezing is. Lees ook de toelichting bij Scienceguide en het interview met Norbert. En nu maar hopen dat Fontys geen PSV is, want dan zijn we hem zo kwijt.

(p.s. OK, ik ben inderdaad niet helemaal objectief)

Postbank begeeft zich op glad ijs

 Gepubliceerd door om 10:50  Algemeen
sep 052005
 
“De Postbank wil klanten stimuleren om internet te gebruiken door kosten in rekening te brengen voor overschrijvingen en het verzenden van rekeningafschriften. ‘Onze klanten kunnen zelf kiezen’, aldus een woordvoerster van het bankbedrijf maandag. ‘Papier is echter duur. Daarom brengen we vanaf volgend jaar een symbolisch bedrag in rekening voor de kosten.'”

(bron)

Gevaarlijk plan. Na de betaalpas gaan ze nu ook geld vragen voor de afschriften. Het aantal redenen om van de Postbank gebruik te maken begint zo erg hard achteruit te gaan.

 Reacties uitgeschakeld voor Postbank begeeft zich op glad ijs  Tags:

Webstroom nieuwsbrief september 2005

 Gepubliceerd door om 10:14  Onderwijs
sep 052005
 

De webstroom nieuwsbrief september is weer uit en hij staat bomvol berichten. Dus daarom hier geen lijst, maar slechts een link naar de pagina met het overzicht.

Ik hoop trouwens dat ze nou geen slechte indruk krijgen van vodcasting, want de nieuwsbrief verwijst naar dit bericht voor informatie over de techniek. ;-)
Overigens ben ik wel benieuwd naar het aantal gebruikers van vocasting op dit moment.

De nieuwsbrief heeft nog geen RSS-feed (helaas ook niet te scrapen), dus als je op de hoogte wilt blijven moet je je via de mail aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] met het commando: subscribe webstroomnieuws.

 Reacties uitgeschakeld voor Webstroom nieuwsbrief september 2005  Tags: