The Romanov Prophecy

The Romanov Prophecy Steve Berry The Romanov Prophecy
Dit boek van Steve Berry wordt wel vergeleken met de Da Vinci Code van Dan Brown. Niet raar overigens want op de kaft van mijn exemplaar staat een citaat van The Florida Times-Union: “Berry pulls a Dan Brown, throwing the reader right into the action”. Raar om op je boek reclame te maken met een vergelijking met aan andere auteur. Hoe dan ook, de zoektocht lijkt in veel opzichten wel op de moeilijke, haalt hij het wel of haalt hij het niet, omzwervingen van Robert Langdon. En zolang je dat niet erg vindt is het een goed leesbaar en spannend boek.
En oh, Masha, het woord dat ik steeds vergat is Chornye.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
mis
mis
16 jaren geleden

recensies zijn welkom op uitdekast.punt.nl, liefst voorzien van een zin!