Gratis Opera Browser Registratiecodes

“Celebrating 10 years in the business, Opera is giving away free registration codes to their browser. Opera comes in multiple flavors of Linux and Unix. There also browsers for Mac OSX and Windows. It may take a little while to get the site. Hey, you save $39 dollars!”

(bron)

Ik kan even niet ontdekken welke tijdzone Opera gebruikt om te bepalen wanneer het nog “vandaag” is. Maar je kunt het in ieder geval hier proberen. De komende vijftien minuten zal het neem ik aan zeker nog wel werken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
16 jaren geleden

Ja, het werkt nog (10.46 AM, Amsterdam time) :-)

Gerard
16 jaren geleden

Opera was in het pre-firefox tijdperk mijn favoriete browser, dus ik heb ook maar snel nog een registratiecode gescoord.

Toch moeten diegenen die altijd braaf betaald hebben voor Opera zich nu wel een tikkie bekocht voelen…