aug 232005
 
“Het verkeer bij Antwerpen kan sinds dinsdag veel vlotter richting Nederland rijden. De ringweg is in noordelijke richting weer volledig opengesteld, na ruim anderhalf jaar werkzaamheden.”

(bron)

Vorig jaar, toen we terug kwamen van vakantie in Frankrijk, stonden we er nog een uur in de stromende regen in de file. Dit jaar konden we er, tot onze grote verbazing, vorige week al probleemloos en zonder file langs rijden vanuit Calais. Laten we hopen dat dit wegdek het daar ook weer net zo lang uithoudt als dat het oude gedaan heeft.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Ringweg Antwerpen richting Nederland klaar  Tags:
aug 232005
 

OK, het draagt niet echt bij aan het verminderen van de spraakverwarring rond het hele Earth/Maps verhaal, maar Flash Earth is zó mooi, dat moet je gezien hebben (via)
Het is een (kleine en snelle) Flash-applicatie die je dus gewoon in de browser kunt bekijken. Eigenlijk kan de applicatie niet veel: het is een simpele interface naar Google Maps met uiteraard de mogelijkheid om in te zoomen, te linken etc. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Google Maps + Microsoft Virtual Earth = Flash Earth  Tags:

Proefballon aan het einde van de zomer

 Gepubliceerd door om 18:55  Algemeen
aug 232005
 
“Minister Brinkhorst (Economische Zaken) moet de telecombranche per direct verplichten om een maximale opzegtermijn van een maand te hanteren. Dat stelt de Consumentenbond in een brief die dinsdag naar de bewindsman wordt gestuurd.”

(bron)

Na eerder het PVDA dit keer een oproep van de consumentenbond. Vreemd genoeg lijkt deze zich te beperken tot de telecombranche. En dat terwijl de consumentenbond toch ook de oproep van de PvdA moet hebben gelezen en zal begrijpen dat lange opzegtermijnen ook voor andere abonnementen voor consumenten niet fijn zijn. Wie gaat dit verhaal afronden?

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Proefballon aan het einde van de zomer  Tags: