De ontkenning

Afgelopen dinsdagavond zijn we weer thuis gekomen na drie weken heerlijk vakantie. Ik ben nog ernstig in de ontkenningsfase en wil nog niet denken aan werk en zo (maandag mag ik weer).
Vandaar dat ik maar eerst begonnen ben met het verwerken van de foto’s en filmpjes van de afgelopen drie weken. Kan ik tenminste nog een beetje nagenieten. Foto’s komen nog wel online, filmpjes denk ik niet, tenminste niet met de muziek die ik er nu onder zet.
De imagetank heeft zich prima gehouden, uiteindelijk had ik bijna 9 MBGB aan filmpjes en foto’s (475 foto’s) dus ruimte zat. Ik heb hem één keer ook overdag meegenomen (vliegshow) omdat ik terecht verwachtte dat ik meer dan 1GB nodig had en ook dat werkt prima.
Het doorwerken van de RSS-feeds (zie ook mijn FURL-archief) ging overigens sneller dan het doorploegen van de ongeveer 600 mailtjes (waarvan de helft SPAM).
Werkgerelateerde mailtjes waar ik op moet antwoorden staan overigens nog even in een aparte map tot maandag.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
17 jaren geleden

Hoi Pierre, fijn dat je er weer bent! Bedoel je overigens niet 9 GB i.p.v. MB? :D

Pierre
17 jaren geleden

Oeps, natuurlijk. :-)

duimdog
17 jaren geleden

Hoe was het in Engeland? Ben benieuwd waar je precies geweest bent. Vorig jaar ben ik ook in die buurt geweest.

Pierre
17 jaren geleden

@Michel: De vakantie was prima, we waren met z’n tweeën al eens in Wales geweest, maar daar gaan we zeker nog eens terug. Sowieso bevalt het Verenigd Koninkrijk me wel als land om te zijn. Ik weet dat je inmiddels de kaart gezien hebt, was dat waar je vorig jaar geweest bent?