MSN Virtual Earth vs Google Maps

 Gepubliceerd door om 20:11  Geocoding
jul 242005
 

Ik kon deze natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder er aandacht aan te besteden: vandaag heeft MSN (blijkbaar een dag eerder dan gepland) de bèta van MSN Virtual Earth beschikbaar gesteld. De aankondiging heb je al op verschillende sites kunnen lezen (Marketingfacts, Webdrain, Micro Persuasion en natuurlijk Robert himself). Iemand schijnt het in zijn bol gehaald te hebben het een Google Maps-killer te noemen, die was vast heel vroeg wakker. En D’Arcy Norman heeft zich er heel boos over gemaakt. Tijd dus voor een vergelijking van de twee kemphanen.

Update: After seeing what Babelfish does to my post I thought is was best to just translate it myself. So you can now scroll down for the English translation of the post! Lees verder….

Online of Offline tijdens je vakantie?

 Gepubliceerd door om 00:01  Internet
jul 242005
 
“Het was de afgelopen twee weken volop genieten en ontspannen. En – it’s a fact of life – bij genieten en ontspannen speelt internet tegenwoordig een belangrijke rol. Internet op je vakantieadres, dat valt nog niet mee”

(bron)

Frank is terug van vakantie en kijkt terug op zijn ervaringen met het internet bij Sunparks. Ikzelf ga maandag pas weg maar ben dan drie weken ook echt helemaal offline. De laptop blijft namelijk thuis.
Lees verder….