Blog This wordt Furl This

 Gepubliceerd door om 23:04  Tools
jul 222005
 

Ik gebruik al een hele tijd SharpReader. Voornamelijk omdat het een eenvoudige, cleane interface biedt, niet meer doet dan nodig, en eerlijk is eerlijk, omdat ik er op een gegeven moment aan gewend geraakt ben.
Maar het vervelende was tot nu toe het bewaren van interessante posts. Sinds ik FURL gebruik wil ik dat eigenlijk liever niet meer in de SharpReader zelf doen, maar vaak waren er berichten die ik niet eerst helemaal in de browser wilde openen om ze met FURL te kunnen bewaren.
Omdat SharpReader plugins ondersteund ging ik op zoek naar een manier om daar wat aan te doen. Lees verder….

Google Maps een grote stap te ver

 Gepubliceerd door om 08:02  Geocoding
jul 222005
 
“Het is afgelopen met de privacy van zedendelinquenten in de Verenigde Staten. Het Amerikaanse ministerie van Justitie is woensdag een website begonnen waarop de namen, adressen en foto’s van daders te vinden zijn.”

(bron)

De betreffende site is op het moment wegens grote belangstelling offline. En als je even je (terechte) gevoelens over de mensen waar het over gaat opzij zet inclusief het argument “ja maar zou jij het dan niet willen weten als er zo eentje bij jou in de buurt woont?!”, zul je zien dat dit toch wel heel eng ver gaat. In Florida gebeurt dat namelijk al langer en gecombineerd met Google Maps!
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Google Maps een grote stap te ver  Tags: