Microsoft en RSS: goed of slecht?

Tja, ik weet het, het is eigenlijk raar dat het het eerste ik waar ik aan denk (maar ik ben zeker niet de enige) als ik me bij het nieuws dat Microsoft stevig gaat inzetten op RSS in Longhorn. De post bij Frank-ly geef een goed en beknopt overzicht van het nieuws en de geplande uitbreidingen. Als je meer tijd hebt dan is het bekijken van de channel 9 video (bijna een uur!) zeker de moeite waard.
Wat betreft de vraag of dit goed of slecht is? Ik ben er nog niet uit. Natuurlijk, ze doen het allemaal op de nette manier, alle uitbreidingen zijn voor iedereen toegankelijk etc. en iedereen zou die zo verzonnen kunnen hebben. Maar het zit me gewoon niet lekker als iemand zegt: “Kijk dit is een coole oplossing, maar we misten dit en dit en dit en dat hebben we er alvast even aan toegevoegd om het nóg cooler te maken”. Dat deden ze ook met HTML en daar zijn we zeker niet beter van geworden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Danniëlle
16 jaren geleden

Hm, zoals altijd lopen ze weer achter want Apple’s Safari ondersteunt dit al sinds versie 2.0. En tot mijn volle tevredenheid want het werkt beter als bloglines!

Gideon
16 jaren geleden

Longhorn is nog heel ver weg, wat gaat MS in de tussentijd met syndication feeds doen?