Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een film in de bioscoop gezien heb, maar dit weekend waren de kinderen uit logeren bij opa en oma. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith is eigenlijk een heel rare film. Immers, je weet (als het goed is) vooraf hoe hij gaat aflopen. Het zou je dan ook niet moeten verrassen dat hij zeker geen happy end heeft. En hoewel het de zesde Star Wars-film is die gemaakt is, is het begin, midden en einde tegelijkertijd. Op zich trouwens ook wel een risico, want er zullen heel veel mensen zijn die dit helemaal niet kunnen waarderen. Want zeg nou zelf, hoe logisch klinkt het als je zegt dat het vervolg op deze film in 1977 uitgebracht is?
Zie ook deze online trailer.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ageeth Veenemans
Ageeth Veenemans
18 jaren geleden

Hi Pierre,

Hoe oud of jong izjn jouw kinderen wel niet, dat ze niet meemogen? Die van mij (6(M),9(J),10(J)) willen beslist mee naar Starwars episode III! De andere vijf films kennen ze natuurlijk ook allemaal heel goed, zelf de prive website van mijn oudste staat momenteel in het teken van Starwars…:
http://home.planet.nl/~florius

Pierre
18 jaren geleden

Hoi Ageeth,

De jongste is 2,5 en de oudste is 4,5 jaar. Dat is voor Star Wars wellicht wat jong. Overigens zijn we wel al eens met ze naar de film geweest ( Kabouter Plop). Maarre, papa en mama vinden het ook gewoon wel fijn om eens een avondje ‘alleen’ uit te gaan hoor ;-)

Ageeth Veenemans
Ageeth Veenemans
18 jaren geleden

‘k snap ’t!:-):-)