Drie jaar ICT en Onderwijs BLOG

 Gepubliceerd door om 11:06  Persoonlijk
mei 162005
 
Taart - Klik voor grotere versie

Hoewel er nog een aantal, niet bewaard gebleven, berichten van eerdere datum zijn, is het eerste bericht dat hier in Nucleus opgeslagen van 16 mei 2002, vandaag dus drie jaar geleden. Niet dat ik toen al meteen dagelijks berichten geplaatst heb of dat er veel andere bezoekers kwamen. Het was toen nog vooral een site voor mezelf om bronnen bij te houden (FURL was er immers nog niet). Eigenlijk is er wat dat betreft niet zo heel veel verandert, er lezen nu alleen meer mensen mee.
De eerste reactie op een bericht werd ruim een jaar later geplaatst. Nu ligt het aantal op ruim honderd per maand, en dat is eigenlijk ook wel zo leuk.
Ik zou zeggen: trakteer jezelf op een stukje van de virtuele taart, er is genoeg. Leuk dat je er bent en blijf zo lang je wilt! :-) Ben je Skype gebruiker en wil je liever een gesproken reactie achterlaten? Dat kan! Bel dan naar de ICTenOnderwijsBlog-antwoordlijn en spreek je boodschap in. De berichten komen (uiteraard) niet meteen online, maar nadat ik ze beluisterd heb, voeg ik ze hier toe.