National Treasure

National Treasure Nicolas Cage National Treasure
Of je deze film goed gaat vinden hangt af van een tweetal zaken:
1) Hou je van de Dan Brown boeken en dan met name van de Da Vinci Code?
2) Vind je het niet erg als een film een verhaallijn heeft die lijkt op een boek dat je al gelezen hebt?
Is het antwoord op 1) JA en op 2) NEE, dan vind je dit een topfilm, anders waarschijnlijk niet. Het verhaal lijkt namelijk wat betreft structuur op de Da Vinci Code en is daarom dus eigenlijk weinig origineel, maar als je dat even weet te vergeten dan is het gewoon een leuke, spannende actiefilm.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Erik Oomen
15 jaren geleden

Pierre, ik vond het een waardeloze film. Een van de slechtste die ik heb gezien dit jaar (niveau catwoman). Voorspelbaar, inspiratieloos geacteerd en het verhaal hangt met toevalligheden aan elkaar. Heb er niet eens een recensie over geschreven… Ik heb nog een leuke Carrey film voor je..:P

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Erik, Grappig om te horen. Catwoman heb ik overigens niet gezien (ben niet zo’n Batman-serie fan).
Je noemt Jim Carrey, is het dan zo dat Nicolas Cage op jou hetzelfde effect heeft als Carrey op mij, of was het meer een voor mij eenvoudig te begrijpen niveau-aanduiding voor de film? ;-)

Erik Oomen
15 jaren geleden

Nou, Cage heeft wel hetzelfde effect op mensen schijnt, je mag hem wel of niet. Cage wás geen favoriet van mij, maar dat heeft ie allang goedgemaakt met face off, adaptation en matchstick men. Het blijft overigens wel droopy.. De Carrey film (Lemony Snicket) haalde ik aan omdat je zo’n fan bent van zijn over-the-top acteerprestaties… NOT dus. Maar vond hem beter dan national treasure.