Adobe koopt Macromedia

Via Dutchcowboys kwam het bericht dat Macromedia wordt overgenomen door Adobe.
Dat betekent dat de leverancier van producten als Flash, Captivate, Breeze e.a. overgenomen wordt door die van o.a. Acrobat, Photoshop, Premiere. Inderdaad belangrijk nieuws waarbij het nog maar even afwachten is wat dat voor de individuele producten gaat betekenen.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
15 jaren geleden

Dat krijg je als je de hele dag geen tijd hebt om je RSS-feeds te lezen en dan ’s avonds van boven naar beneden begint te lezen: je leest zo’n bericht dan het eerst bij de site die hem het laatst heeft.
Het bericht stond natuurlijk ook al op PCWorld, Nitle Tech News, CNET News, bij Wilfred, PCM, Automatiseringsgids, Webwereld, Computable, Frank-ly, Gizmodo, Kairosnews, Planet.nl, Scripting News, Tweakers.net, Marketingfacts, en vast nog wel een aantal sites die ik niet in mijn RSS-lezer heb staan. :-)