Omgekeerde wereld?

 Gepubliceerd door om 17:03  Algemeen
apr 082005
 
“Beschuldigden van seksule intimidatie op de werkvloer zullen in de toekomst moeten bewijzen dat de klacht tegen hen niet juist is. Het kabinet stemde vrijdag in met een voorstel om het verbod op (seksuele) intimidatie op te nemen in de Wet gelijke behandeling van mannen en vrouwen.”

(bron)

Begrijp me niet verkeerd, voor seksuele intimidatie is geen plek, niet op de werkvloer en niet daarbuiten. Maar het omkeren van de bewijslast hiervoor is toch wel wat anders dan bijvoorbeeld voor door het rood licht heen rijden (waar dat ook het geval is). Ik bedoel: hoe bewijs je je onschuld?

 Reacties uitgeschakeld voor Omgekeerde wereld?  Tags:

Website Fontys zakt een plaatsje

 Gepubliceerd door om 14:44  Internet
apr 082005
 
“Fontys Hogescholen heeft de tweede beste website van alle hbo-instellingen. Fontys verliest daarmee de koppositie aan de Hogeschool van Utrecht, die vorig jaar als tweede eindigde.”

(bron)

Vorig jaar mopperde ik nog op het onderzoek uitgevoerd door het programmabureau Advies Overheid.nl omdat ze blijkbaar niet gekeken hadden naar zaken als het gebruik van tabellen in pagina’s. Maar dit jaar zijn er twee dingen beter geworden. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Website Fontys zakt een plaatsje  Tags: