Offline

 Gepubliceerd door om 14:33  Algemeen
apr 052005
 

Fontys heeft het voor elkaar! Daar waar mijn NAT-router en de firewall van de Hogeschool Rotterdam geen probleem waren voor Ineen of eyeBeam weet die van Fontys er voor te zorgen dat ik geen verbinding krijg met mijn SIP-Server thuis. :-(

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Is dat een verassing voor je Pierre? Ik hoop even van niet.

Als ik bekijk welke protocollen en dus daarmee welke poorten er gebruikt worden dan sta ik daar niet versteld van.

Pierre
15 jaren geleden

Toen gisteren bleek dat zowel de firewall van de Hogeschool Rotterdam als mijn eigen NAT-routertje geen drempel bleken te zijn, had ik even de hoop dat het ook bij Fontys allemaal wel goed zou komen. Niet dus.

Pierre
15 jaren geleden

Dat krijg je als je dit soort titels voor berichten gaat gebruiken. Mijn routertje had er even genoeg van en de site was dus een uurtje offline.

Ehm, en het feit dat ik vorig jaar een bericht met dezelfde titel (andere inhoud) is natuurlijk ook spookie.

Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Wel interessant dat de HRO wel hun firewall zo configureren dat eea werkt en dat Fontys dat niet wil of kan.

Wellicht valt hier nog iets te leren van elkaar. Het zou leuk zijn dit eens aan te kaarten binnen Fontys.

Tja, en koester altijd de uptime van je routerje.

4
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x