0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Michel
16 jaren geleden

Dat is dus bij deze gelukt, want ik zag het bericht voorbijkomen in m’n RSS reader en dacht: "BELANGRIJK!" :( ;) Overigens vond ik die grap met die mobieltjes best wel aardig!

Pierre
16 jaren geleden

OK, toegegeven, ik denk dat daar meer mensen intrappen dan in Gigantisch veiligheidslek in alle versies Windows (op basis van morsecode) of Abcd-toetsenbord vervangt qwerty-toetsenbord. Grappig is dat Google vandaag weer (net als vorig jaar) met een aankondiging komt die ik toen nog verdacht vond, maar waar ik nou van denk "zal wel weer waar zijn".

michel
michel
16 jaren geleden

nog een test, reactie kan weg

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Michel,

Dank je voor je mail. Ik vrees dat de SPAM-filter te strak staat en dat het wel handig is als je ook een melding krijgt van de reden waarom een reactie niet toegevoegd wordt. Ik zal er naar kijken.