Let even op vandaag!

 Gepubliceerd door om 00:31  Algemeen
apr 012005
 

Voor het geval je wakker wordt met een duffe kop: het is vandaag die dag dat andere mensen jou proberen in de maling te nemen. Even oppassen dus!

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Let even op vandaag!”

Reacties (4)
  1. Dat is dus bij deze gelukt, want ik zag het bericht voorbijkomen in m’n RSS reader en dacht: "BELANGRIJK!" :( ;) Overigens vond ik die grap met die mobieltjes best wel aardig!

  2. OK, toegegeven, ik denk dat daar meer mensen intrappen dan in Gigantisch veiligheidslek in alle versies Windows (op basis van morsecode) of Abcd-toetsenbord vervangt qwerty-toetsenbord. Grappig is dat Google vandaag weer (net als vorig jaar) met een aankondiging komt die ik toen nog verdacht vond, maar waar ik nou van denk "zal wel weer waar zijn".

  3. nog een test, reactie kan weg

  4. Hoi Michel,

    Dank je voor je mail. Ik vrees dat de SPAM-filter te strak staat en dat het wel handig is als je ook een melding krijgt van de reden waarom een reactie niet toegevoegd wordt. Ik zal er naar kijken.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.