Rotatelog-problemen

 Gepubliceerd door om 10:28  Tools
mrt 212005
 

Ik heb wat problemen met rotatelog in combinatie met Apache/1.3.33 op Windows 2000. Omdat ik de oplossing er voor niet zo snel online kan vinden, schrijf ik er hier even over om te kijken of jullie het al eerder zijn tegen gekomen.
Het verschijnsel is dat de server steeds langzamer wordt, waarbij Apache veel geheugen vraag (meer dan 200MB) én er een groot aantal exemplaren van CMD.EXE en rotatelogs.exe in de task manager te zien zijn.
Die processen kan ik niet killen, alleen bij een reboot van de server verdwijnen ze. Enig idee wat daar de oorzaak van kan zijn?

 Reacties uitgeschakeld voor Rotatelog-problemen  Tags:
mrt 212005
 

Vanmiddag vlieg ik naar Manchester om van daaruit naar Bolton verder te reizen voor de derde editie van de CETIS Codebash. Daar draait het dan twee dagen om het testen van uitwisselen van content, lesmateriaal, toetsmateriaal, gebruikersinformatie, nieuws etc.
Vanuit Nederland doet Kennisnet op afstand mee en Turpin Vision is lijfelijk in Bolton aanwezig.
Om me alvast wat in te lezen en in ieder geval een beetje beeld te hebben van wat een aantal andere applicaties al kunnen. Een extra aanleiding daarvoor was het testen van de “winter-editie” van Natschool versie 8. Lees verder….