Bijverdienen?

 Gepubliceerd door om 13:27  Persoonlijk
mrt 182005
 

Sybilla wees me op een grappige Google-ad die hier op de site getoond wordt als je aan het zoeken slaat:

Bijverdienen - Klik voor grotere versie

Ik had hem nog niet eerder gezien. 8) Voor de duidelijkheid: bij deze het vriendelijk verzoek niet massaal op die link te gaan klikken om te kijken waar je uit komt, dat levert me namelijk problemen op met Google. Als je het wilt zien, kun je het beste deze directe link volgen.

Expert op afstand

 Gepubliceerd door om 11:13  Internet
mrt 182005
 
“Wat is expert op afstand?
Een expert het hemd van het lijf vragen terwijl u via een televisiescherm elkaar kunt horen en zien. Dat is videoconferencing.
Deze interactieve leervorm is een project van Kennisnet en SURFnet, bedoeld om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met breedbandig internet. In deze pilot kunnen er vijf voorbeeldscholen gebruik maken van expertopafstand maar in de toekomst zal dit project verder uitgebreid worden en beschikbaar komen voor een brede doelgroep.
Voorbeeldscholen”

(bron)

Zoals je weet ben ik aan het kijken/testen hoe we videoconferencing kunnen inzetten om met name de reistijd voor vergaderingen terug te kunnen brengen.
Tijdens Innovatium 2005 afgelopen dinsdag heb ik al wat apparatuur in actie kunnen zien (overigens gewoon al in gebruik bij Fontys) en we hebben inmiddels ook al een gesprek gehad met Paul over wat zij er mee doen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Expert op afstand  Tags:

Internetten met 250km per uur

 Gepubliceerd door om 10:05  Internet
mrt 182005
 
“Deutsche Bahn and mobile operator T-Mobile intend to bring wireless internet access to ICE trains. As part of the joint Railnet project, a pilot trial is to be launched this year where the technology will be installed in high-speed trains.”

(bron)

Cool. Geen idee wat het precies gaat kosten (ik heb de tarieven van T-Mobile er niet op nageslagen), maar zo wordt het reizen naar Online Educa wel heel erg relaxed.
(getipt door hotspot)