RELOAD Learning Design Editor/Player

 Gepubliceerd door om 20:41  Tools
mrt 032005
 
“Our developers are still coding furiously to bring more software to you over the next month or so. The release of the Learning Design Player (taking away much of the pain of viewing Learning Designs) is imminent (see a screenshot of the player interface and one of a Learning Design playing in Coppercore. And the Eclipse re-implementation of the Learning Design Editor is now undergoing development prior to release in April. You can read more about the new Editor on our LDE Eclipse page.”

(bron)

Cool. Eind maart is in Bolton de derde CETIS-codebash. Met een beetje geluk zijn de RELOAD programmeurs er dan ook weer. Zo te zien zullen Phil en Paul tegen die tijd weer heel wat lange dagen gemaakt hebben.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.