GZippen en 1GB

Vanochtend ben ik aan het werk geweest om overal bij edublogs.nl het gebruik van GZip actief te krijgen. We zijn namelijk vandaag de grens van 1GB dataverkeer per maand gepasseerd. Ik weet dat we daarmee nog steeds een heel kleintje zijn, maar dat is natuurlijk nog geen reden om meer dataverkeer (daar betalen we namelijk voor) te veroorzaken dan nodig.
Mochten er dingen problemen veroorzaken (bijvoorbeeld omdat je nu foutmeldingen krijgt bij pagina’s), hoor ik dat uiteraard weer graag.
update #1: volgens mij had ik dat dus niet moeten zeggen…de wiki geeft problemen…wordt aan gewerkt.
update #2: wiki-problemen zouden moeten zijn opgelost.
update #3: er wordt nu netjes gekeken of de aanroepende applicatie wel GZip-ondersteuning heeft. De newsfeed-lezer voor hier op de site had/heeft dat bijvoorbeeld niet.