dec 222004
 
“Het nieuwste deel in de Harry Potter reeks van schrijfster J.K. Rowling, getiteld Harry Potter and the Half Blood Prince, staat al bovenaan de verkooplijst van internetboekverkoper Amazon.com.”

(bron)

Niet zo heel gek dat een boek van J.K. Rowling populair is. Maar het wordt wat minder gewoontjes als je bedenkt dat het boek pas op 16 juli 2005 beschikbaar komt. Het staat nu al bovenaan in de Amazon.com-lijst door de voor-inschrijvingen. Wellicht scheelt het dat het boek nu met 40% korting verkocht wordt ($17.99), dat is een stuk goedkoper dan de 26,95 euro die BOL.com (na aftrek van 10% korting) er voor vraagt. Zij waren overigens ruim een dag later met een reserverings-optie, hebben nog geen afbeelding én geen mogelijkheid om een link er naar toe te maken. Overigens betaal je bij beide winkels pas bij afleveren, dus er wordt voorlopig nog niemand écht rijker van.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.