0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
19 jaren geleden

Hij liep allang met plannen rond volgens mij. En afgelopen vrijdag bij mijn presentatie over weblogs in de Kenniskring (waar Frits deel van uitmaakt) zat hij zo te glunderen dat het wel op moest vallen. Toen bekende hij ook sinds kort een weblog te hebben bij wijze van experiment… Ik geloof niet dat Frits het je kwalijk neemt dat het nu ‘out in the open’ is.

Overigens petje af: ik kon het niet ontdekken want ik heb natuurlijk wel ff gezocht toen ik het wist ;)

Pierre
19 jaren geleden

Lang leve de logbestanden zal ik maar zeggen. Via een link naar edublogs in een website van een onderzoeksproject van het Ruud de Moor Centrum, kwam ik bij een overzicht met weblogs, met de link naar de weblog van Frits.