Wiki naar Edublogs.nl

De ICT in het onderwijs wiki heeft een nieuwe thuisbasis: http://www.edublogs.nl/wiki. Er moet nog het e.e.a. gebeuren, kleuren aanpassen, de koppeling met hier weer herstellen zodat je ook kunt zien of een woord al voorkomt in de wiki (nu linkt hij tijdelijk altijd met een “volledige” link) etc. Ook trackback voor wiki’s zit nog in de pijplijn. Dan kun je een pagina in de wiki een trackbackping sturen als je er naar verwijst in een post. Alle oude links worden overigens gewoon doorverwezen, maar het is handiger om voor nieuwe berichten etc. de nieuwe urls te gebruiken. En als het goed is, is hij een stukje sneller dan de oude plek.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
michel
michel
19 jaren geleden

nb: de link naar de wiki in je weblog (bij links) verwijst nog naar de oude locatie! Die stuurt je dan wel weer door maar…

Pierre
19 jaren geleden

Oeps, is bij deze aangepast.