Cache is weer terug

Ik heb de cachefunctie weer aangezet. Als het goed is, zou het probleem met het niet tonen van trackbacks nu opgelost moeten zijn en zal het in ieder geval de snelheid van de site positief beïnvloeden. Ik heb eindelijk ook ontdekt hoe ik HTTP compressie voor PHP scripts kan inschakelen op IIS. Standaard werkt dat namelijk alleen voor ASP-pagina’s. Die compressie levert volgens websiteoptimization.com 5 seconden winst op bij gebruik van een 56K verbinding. Ook niet gek dus.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
18 jaren geleden

De wiki had even wat problemen. Het blijkt namelijk dat je compressie in PHP en compressie van PHP in IIS niet moet combineren. En de wiki deed al aan HTTP compressie vanuit PHP.

Pierre
18 jaren geleden

Oeps, idem voor de RSS-feed. Dank je Tom voor de waarschuwing. Zou nu weer moeten werken.