Starsky & Hutch

Ik ben net te jong en heb de serie dus nooit gezien, maar ik hoop dat het origineel een heel stuk beter was dan de film Starsky & Hutch met Ben Stiller en Owen Wilson.
Hij is niet spannend, niet grappig, niet origineel. Zelf voor de DVD-verhuur niet de moeite waard.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
18 jaren geleden

Laten we zeggen dat ik net jong genoeg ben om de serie te hebben gezien… ik kan me echter niet veel meer herinneren dan dat ik het ontzettend melig vond. Vandaar ook een lichte aversie om de film te gaan zien.

Pierre
18 jaren geleden

De ‘echte’ Starsky en Hutch komen aan het einde van de film nog even langs om de nieuwe auto van de ‘nieuwe’ Starsky langs te brengen. Maar het lijkt me geen slecht voorgevoel om de film links te laten liggen.