Digital Fortress, Dan Brown

The Da Vinci Code - Dan Brown Digital Fortress - Dan BrownAngels & Demons - Dan Brown

Op Schiphol heb ik vorige week zondag, voor vertrek naar ALTC2004 een tweetal boeken gekocht. Het eerste is Digital Fortress, net als The Da Vinci Code geschreven door Dan Brown. Het andere is Angels & Demons. Digital Fortress heb ik inmiddels uit, en zoals Tom Verhoeve al voorspeld had, kon het niet helemaal tippen aan The Da Vinci Code. Niet dat het een slecht boek was/is, maar het voorspelbaarheidsgehalte was een stuk hoger dan bij The Da Vinci Code. Ik laat wel weten wat Angels & Demons wordt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
TomV
TomV
17 jaren geleden

Nog even ter aanvulling. Ik weet niet of je van gezelschapsspellen houdt, maar ik kwam deze link tegen: http://www.davincicode.nl/
Het gezelschapsspel n.a.v. het boek. Is genomineerd voor spel van het jaar 2004. Wordt wel erg commercieel uitgebuit, maar misschien is het wat.