Home again

NS station Deurne Na anderhalf uur in de bus van Exeter naar Bristol, een uur op het vliegveld, een uur in het vliegtuig, twee uur in de trein en 10 minuten in de treintaxi (ja, die hebben we nog in Deurne) ben ik weer thuis. Mijn tas uitpakken kan nog wel even tot morgen wachten. Slapen heb ik eigenlijk ook nog geen zin in. Wil eigenlijk nog schrijven over de sessie van Sarah Porter (erg de moeite waard), de keynote van Ron Oliver (met een berg links die ik nog moet bekijken) en een paar sessies waar ik nog geen tijd voor had om over te schrijven. Veel mensen tegen gekomen die ik al kende, een aantal interessante mensen leren kennen, goede sessies bijgewoond en een aantal slechte. Maar ALTC-2004 was zeker de moeite waard. Tot volgend jaar wellicht op ALTC-2005 in Manchester?
Ik denk dat ik dat schrijven toch maar even tot van het weekend laat…