toestel-test

ALTC-2004.jpg - Klik voor grotere versie
Ik wil even de digitale fotocamera die ik geleend heb testen. Ik neem hem volgende week mee naar ALT-C en ben aan het kijken hoe veel werk het is om een foto op de weblog te krijgen.
Tot nu toe gaat het snel: foto maken, kabeltje in de USB poort (tja), Windows XP ziet het toestel, wizard start, ik selecteer de foto, type een naam, geef aan dat ik klaar ben met de foto en klik op de link die getoond wordt om bij het bestand te komen.
Dan open ik een mailtje in Outlook Express, mailadres en onderwerp invullen, tekst typen en afbeelding naar mail slepen.
Klik op verzenden en wachten maar…

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
16 jaren geleden

:-) klikken op de kleine versie levert een aardig effect op. De foto is wat groot…