Zinvol videobloggen

 Gepubliceerd door om 19:49  Internet
sep 042004
 
“Two weeks ago, a group of deaf people in the UK started using sign video in a Google discussion group. They sign in front of a webcam, and upload the video to the group.”

(bron)

Het bericht zwierf al een tijdje rond, maar het bericht op Guide to Ease van vandaag deed me besluiten er toch even aandacht aan te besteden. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Zinvol videobloggen  Tags:

PCM in digitale vorm

 Gepubliceerd door om 19:43  Internet
sep 042004
 
“Vanaf 3 september is PCM ook Digitaal verkrijgbaar. Want met ingang van nummer 10 verschijnt PCM ook in elektronische vorm. Lekker makkelijk, met heel veel leuke extra’s!
U leest het goed: vanaf vrijdag 3 september verschijnt PCM ook in een elektronische versie. PCM Digitaal verschijnt in Zinio-formaat, een variant op pdf, maar dan speciaal voor tijdschriften.”

(bron)

Tja, je kon natuurlijk wachten op de reacties. De digitale versie kost zelfs voor abonnees 19,80 EURO per jaar, boven op het al betaalde bedrag van 52,80 EURO per jaar voor het exemplaar op papier. (alleen digitaal is overigens 42 EURO per jaar). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Zinio en dat betekent een extra viewer om de bestanden te kunnen bekijken. Ik doe het in ieder geval niet, ik hou van het bladeren door het blad. Kunnen zoeken in meerdere exemplaren zou heel fijn zijn, maar niet zo fijn dat ik daar extra voor zou willen betalen. (o, en voor het geval het niet duidelijk was: de reacties waren voornamelijk negatief)