Wat is er met W.I.E. aan de hand?

“Beste W.I.E. gebruiker,

Zoals je waarschijnlijk weet heeft ilse media recentelijk W.I.E. overgenomen. Niet lang daarna hebben we de hele dienst naar de servers van ilse media verhuisd. De benodigde capaciteit daarvoor hebben we echter onderschat waardoor de kwaliteit van de W.I.E.-applicatie daalde. Je hebt dat kunnen merken doordat sites met W.I.E langzamer werden.

Op dit moment hebben we dienst voor enige dagen uitgezet en zijn we bezig een structurele, schaalbare oplossing te bouwen. Daarmee zal je in de toekomst geen last meer hebben van verdwenen lijstjes of een trage website. Sterker nog we gaan de dienst alleen nog maar leuker maken!

Dank je voor je geduld,

Het W.I.E.-team”

Bij deze het mailtje dat ik vandaag ontving ter verklaring van het (al een tijdje) ontbreken van de W.I.E. informatie hier op de site.