BlogSwap

“My idea is to have regular BlogSwaps. A BlogSwap is where, for one post, another blogger will write on your site and you will write on someone else’s site. Here is how it would work:

Consider three bloggers – Jim, John and Jane. They are all interested in participating in a BlogSwap so they each send their name to me. I coordinate them so that on BlogSwap day, Jim will write for John’s site, John will write for Jane’s site and Jane will write for Jim’s site. Each of them will submit their entries to me before BlogSwap day. The day before BlogSwap day I will send out the posts to the appropriate people and on the appropriate day they will post it under the other person’s name. In other words, Jim will send his entry to me and I will pass it along to John. On BlogSwap day John will post Jim’s entry under Jim’s name on John’s site. The next time we have a BlogSwap, each person will write for a different person’s blog.”

(bron)

Klinkt leuk, maar ik vroeg me af waarom daar nu een menselijke coördinator tussen moet zitten. En combinatie van zaken als RSS (+ Topic Exchange) en Backtrack en zo zou toch ook voldoende moeten zijn. Is tenslotte ook een stuk beter te schalen.