Lopen of toch maar Praten als je blogt?

Ton Zijlsta is in Wenen om te BlogWalken en te BlogTalken.

Op Hebig.com staan foto’s van BlogTalk. Kijk vooral eens naar de eerste twee foto’s van de zaal. :) Dat brengt me overigens meteen ook bij de conclusie dat het niet onverstandig van Apple is om zaken als RSS en bloggen zo goed mogelijk te ondersteunen in haar besturingssysteem.
Natuurlijk is laptopgebruik en bijbehorend internettoegang (want uiteraard wordt er geblogd tijdens het werk) niet het enige dat er aan faciliteiten beschikbaar is. Een wiki voor BlogTalk, posts in de blogs van de individuele deelnemers én een totaal overzicht op TopicExchange voor BlogTalk en BlogWalk.

Zou dat wat zijn voor onze workshop? Internettoegang tijdens de workshop lijkt me toch wel het minimum.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Ongelooflijk, al die Apples! Ik heb zelf nog steeds geen notebook maar ben er ondertussen wel aan toe (steeds vaker onderweg…) Ik hoop dat Apple inderdaad dit soort dingen goed gaat ondersteunen want ik heb mijn zinnen gezet op zo’n zilveren G4…;)