Call for papers ASCILITE 2004 Conference (5-8 december, Australie)

“ASCILITE nodigt u uit om een paper in te dienen op het gebied van onderwijstechnologie en computerondersteund leren binnen het hoger onderwijs. ASCILITE is vooral op zoek naar innovatief onderzoek dat is uitgevoerd naar de nieuwe golf van onderzoekstopics en techniek. Ook de positie die computers en de daaraan gerelateerde technologie├źn innemen binnen het onderwijs, ziet ASCILITE graag weergegeven in de paper.

U heeft de keuze uit verschillende categorie├źn bij het indienen van de paper: full papers, concise papers, workshops. De deadlines voor het indienen van full papers, concise papers en poster proposals, is 30 juli a.s.

Workshop proposals kunt u indienen tot en met 9 juli a.s.

Kijk voor meer informatie op: www.ascilite.org.au/conferences/perth04

(bron)

ASCILITE is de “Australasian Society for Computers in Learning in Tertiary Education”. Van de website:

“The Conference theme, Beyond the comfort zone, has several purposes. In addition to providing a title for the Proceedings, the theme expresses our intention that conference presentations will go beyond the ‘comfort zone’ of established techniques and familiar contexts. In calling for presentations, we will seek to recognise innovative exploration of the next wave of research topics and techniques, and imaginative anticipation of future contexts for computers and related technologies in teaching and learning.”