De Wikipedia.org look

 Gepubliceerd door om 09:01  Internet
jun 072004
 
“Bij het aanschouwen van de nieuwe layout van http://www.wikipedia.org waren mijn gedachten ongeveer dezelfde als die van Simon Willison. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het geheel is ook nog eens uitermate functioneel.”

(bron)

ja, dat vond ik ook, en daarom heb ik gekeken of ik de nieuwste codeset ook op mijn machine kon installeren. Dat werkt prima. Kijk zelf maar. Helaas, helaas, helaas, zonder de mooie layout. Die levert wikipedia niet mee. Van de ene kant begrijpelijk, van de andere kant natuurlijk heel jammer.

Webloggers in het nieuws

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
jun 072004
 
“Zaterdagavond, het altijd goed geïnformeerde RTL4 Nieuws weet het zeker:

Webloggen wordt een rage in ons land“.

Een tenenkrommende reportage over de Weblogconferentie 2004 te Glimmen volgt, maar gelukkig besluit beroepspessimist Francisco van Jolig met een positief woord, en dat is opzich een kijkenswaardig unicum”

(bron)

Een tijdje geleden ontstond er ophef omdat Bill Gates (je weet wel, die van Microsoft) tijdens een key-note had aangegeven dat webloggen een belangrijke ontwikkeling was. Er waren webloggers die dat feit als het begin van het einde zagen. Anderen hebben blijkbaar soortgelijke gevoelens bij RTL4 ;-) Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Webloggers in het nieuws  Tags: