@Home verhoogt kabel-snelheid

 Gepubliceerd door om 17:19  Internet
mei 232004
 
“Internetprovider @Home gaat de snelheid van haar abonnementen verhogen. Vanaf 1 juli kunnen de klanten met het Breedband abonnement met een hogere snelheid gaan surfen.”

(bron)

Actie of reactie?

Wel aardig trouwens, download wordt 4000 (was 2560) kbit/sec, upload wordt 512 (was 256) kbit/sec voor 47,95 EURO per maand.

 Reacties uitgeschakeld voor @Home verhoogt kabel-snelheid  Tags:

Kennisnet doet nu ook RSS

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
mei 232004
 
“Kennisnet helpt u uw website actueel te houden. Een betrekkelijk nieuwe trend in de internet-wereld is Contentsyndicatie. Ook wel bekend als RSS-feed. Daarmee kunnen rubrieken van informatie-leveranciers overgenomen worden voor eigen gebruik. Contentsyndicatie is nu ook bij Kennisnet mogelijk.”

(bron)

Kennisnet heeft nu ook RSS-mogelijkheden. En zo te zien hebben ze er goed over nagedacht. Heldere uitleg over hoe het werkt, wat de mogelijkheden zijn en een keuze uit een aantal categorieën. Heel slim vind ik de vraag of mensen willen aangeven dat ze er gebruik van maken. De meeste mensen zullen dat niet doen, maar als je daar een aantal reacties krijgt heb je al een beetje zicht op je gebruikersgroep en een lijst van mensen die je kunt vragen nieuwe functionaliteiten uit te testen. Lees verder….