SURF zoekt EduGuides voor EduTrip 2004

 Gepubliceerd door om 10:50  Algemeen
apr 142004
 
“Voor de EduTrip 2004, de jaarlijkse SURF-reis naar het EDUCAUSE-congres in Amerika (17-24 oktober a.s., Denver/Colorado), is SURF op zoek naar een zevental EduGuides (m/v).”

(bron)

Zoals je wellicht weet heb ik dit een aantal keer gedaan. Kan het van harte aanbevelen.

Meer informatie online en als Word-document.

 Reacties uitgeschakeld voor SURF zoekt EduGuides voor EduTrip 2004  Tags:

Alternatieven voor de kabel

 Gepubliceerd door om 07:02  Tools
apr 142004
 
“Door alsmaar stijgende kosten van het kabelabonnement zoeken steeds kijkers naar alternatieven voor het dagelijkse blikvoer. Zo is er digitale televisie via de ether dankzij nieuwkomer Digitenne. Of men plukt het signaal rechtstreeks uit de ruimte, met behulp van een satellietschotel. Binnen de woonplaats heeft meestal één kabelbedrijf een monopolie-positie, deze alternatieven doorbreken dat.”

(bron)

Vreselijk slecht item weer eens bij Tros RADAR afgelopen maandag. Vanaf de intro al bevooroordeeld en anti-kabel. De nadelen van de alternatieven (DiGiTenne en de schotel) worden weliswaar genoemd, maar alsof het echte reclame is, wordt daar heel snel overheen gestapt.

Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Alternatieven voor de kabel  Tags:

Een op de vijf mannen strijkt naakt

 Gepubliceerd door om 07:01  Persoonlijk
apr 142004
 
“Strijken staat nu niet echt bekend als het opwindendste huishoudelijke werk. De meeste mensen stellen het klusje dan ook het liefst zo lang mogelijk uit. Een onderzoek naar het strijkgedrag onder Nederlanders toont aan dat een op de vijf mannen naakt of halfnaakt zijn overhemden glad strijkt. Bij heren onder de 24 jaar is dat zelfs een op de drie.”

(bron)

Het onderzoek weet niet te melden hoe dat bij vrouwen zit. Halfnaakt vind ik overigens een vaag begrip. Als ik ’s ochtends vroeg een hemd sta te strijken en dan mijn schoenen (en uiteraard mijn hemd) dus nog niet aan heb, valt dat dan onder halfnaakt?

 Reacties uitgeschakeld voor Een op de vijf mannen strijkt naakt  Tags:

Keukentafel als aanraakscherm

 Gepubliceerd door om 07:00  Tools
apr 142004
 
“De Japanse elektronicagigant Matsushita Electric Industrial, de fabriek achter het bekende merk Panasonic, heeft een keukentafel gepresenteerd waarin een groot aanraakscherm is verwerkt. Via de tafel kunnen gebruikers desgewenst het internet op.”

(bron)

Als ze willen testen of het ding vandaal-proof is, wil ik er wel eentje lenen. Onze jongste leert nu zelf eten. Als je ziet wat die met een vork kan bereiken op een houten keukentafel….

 Reacties uitgeschakeld voor Keukentafel als aanraakscherm  Tags: