Nederland weer creatief met 1-aprilgrappen

“Wolven terug op de Veluwe, wegenbelasting voor fietsers, helium in perslucht voor brandweerlieden en nieuwe technologie tegen zappen tijdens reclameblokken. Kranten, televisie- en radioprogramma’s zijn in de afgelopen dagen overstelpt met 1-aprilgrappen. Niet iedereen weet de grappen te waarderen.”

(bron)

Het is maar even dat je het weet…

Overigens zijn ook mijn nieuwssites geen veilige plaats om te kijken, zo vond ik de aankondiging dat SCO, Microsoft en Disney gaan fuseren via de feed van http://www.ibiblio.org/ (het bericht was op de website daar overigens niet te vinden, dus helaas geen link).

Ook het bericht dat Google een totaal van 1GB aan e-mail ruimte zou gaan aanbieden lijkt me op een dag als vandaag verdacht.

[update] Wat wetenschappelijke achtergrondinformatie.

[nog maar een update] Webwereld heeft ook een pagina met een paar links naar grappen, waaronder deze naar de uitleg over hoe je een Senseo aansluit op het netwerk :)