Prinselijk paar krijgt zoon

“Prinses Laurentien is bevallen van een kerngezonde zoon. Om 00:37 uur werd de jongen in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag geboren. De baby woog bij de geboorte 3970 gram en is 52 cm lang.”

(bron)

Lijkt me een erg dubbel gevoel.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
18 jaren geleden

Andermaal voel ik me genoodzaakt om te reageren. Het ‘dubbele gevoel’ waar je aan refereert kan ik me maar al te goed herinneren. Toen in januari 1983 mijn schoonmoeder plotseling overleed, was ik hoogzwanger. Mijn zoon zou een maand later geboren worden. Bij de crematie kreeg ik vele malen te horen: "De Here neemt en de Here geeft" en elke keer kon ik wel door de grond zakken. Groot verschil met de recente gebeurtenissen is dat mijn schoonmoeder 56 jaar was en nog midden in het leven stond. Zij wordt nog elke dag gemist.