Consumentenbond: Zoek.nl is slechtste zoekmachine

Zoek.nl is door de Consumentenbond bestempeld als slechtste op Nederland gerichte zoekmachine. Google scoort het beste.”

(bron)

De Consumentenbond heeft de (op Nederland gerichte) zoekmachines Altavista, Excite, Google, Hotbot, Ilse, Ixquick, Lycos, MSN, Track, Vinden.nl, Voelspriet, Vivisimo en Zoek.nl onderzocht. Wie vind het gek dat Google er als beste uit kwam?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
17 jaren geleden

Dit is het moment om te melden dat ik sinds kort ook een weblog bijhoud. Ik heb nog geen artikel opgenomen over een onderwerp waar jij ook al over schreef (voordeel voor jou omdat je zo vroeg blogt!) maar dit onderwerp had ik gisteren al…

Pierre
17 jaren geleden

:) Hoi Sybilla.

Leuk dat je ook aan het bloggen bent geslagen. Ik heb de rss-feed meteen maar even aan mijn rss-lezer ( http://www.sharpreader.net/ ) toegevoegd, dan mis ik geen bericht meer. En natuurlijk verdiende je een plekje in mijn linklijst!