feb 032004
 
“CNN schrijft over Jon Blake Cusack, een Amerikaanse ingenieur die net een kind heeft gekregen. Omdat de beste man er niet van houdt om standaard werk af te leveren, heeft hij besloten om zijn kind een aparte naam mee te geven. Analoog aan het veelvoorkomende "junior" heeft de kleine een versienummer meegekregen. Zijn volledige naam luidt nu ‘Jon Blake Cusack 2.0’.”

(bron)

Het blijven rare mensen die Amerikanen. Dat hij maar veel downloads mag verwerken van zijn zoon. :twisted:

 Reacties uitgeschakeld voor Ouders geven nieuwgeboren kind versienummer  Tags:
feb 032004
 
“Op Reuters is te lezen dat de muziekindustrie aandringt op overleg tussen de grootste aanbieders van legale muziekdownload diensten. Dit overleg moet leiden tot een methode waardoor de muziekbestanden die kunnen worden gedownload te gebruiken zijn op allerlei soorten en maten afspeelapparatuur voor digitale muziekbestanden.”

(bron)

Goed idee, weinig kans dat het daadwerkelijk wat gaat veranderen. Het is natuurlijk één ding om te hebben geleerd van zaken als de verschillende DVD formaten of, van wat langer geleden, VHS vs Video 2000. Dat betekent nog niet dat je als bedrijf het voordeel van het koppelen van een formaat aan jouw afspelers wilt opgeven, zoals bijvoorbeeld bij Apple nu het geval is.

 Reacties uitgeschakeld voor Muziekindustrie wil interoperabiliteit downloadservices  Tags: