N@tbulletin

 Gepubliceerd door om 07:00  Persoonlijk
jan 302004
 

Ik kwam via de referrerlogs (= ‘welke link gebruikten jullie om hier te komen’) terecht bij deze website van de afdeling SOMI van de Hogeschool Rotterdam. De mooie layout van de site was direct herkenbaar als afkomstig van Hans Reitzema, maar waar het mij natuurlijk om ging was de vraag ‘waar zit de link naar hier?’. Ik vond hem uiteindelijk op deze pagina over Decentrale netwerken, Groove en Weblogs. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik Jeroen Bekkers niet kende, niet bij zijn presentatie tijdens de Onderwijsdagen 2003 ben geweest (logisch, gezien het grote aantal parallelsessies), maar natuurlijk was ik wel nieuwsgierig naar de presentatie. Helaas, de link op de SURF pagina, linkt niet naar de presentatie, maar naar een weblog. Toen ik daar een comment wilde toevoegen met de vraag voor de presentatie bleek dat ook dat niet ging (schrijffout bij het opslaan ervan). Dus helaas, geen presentatie. Evengoed toch dit bericht om jullie op het bestaan van de HRO site te wijzen.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.