KPN biedt alle scholen gratis breedband #9 (of toch niet?)

Nieuwsbericht van KPN aan scholen:

Zoals u weet heeft de rechter op 12 november jl. in een kort geding onverwacht aangegeven niet akkoord te gaan met het gratis breedband internetaanbod van KPN aan scholen. Naar aanleiding van deze uitspraak zou KPN deze week naar buiten komen met een alternatief aanbod, gebaseerd op speciale onderwijstarieven. KPN heeft dit aanbod gereed, maar tot onze spijt kunnen wij het op dit moment nog niet bekendmaken.”

(bron)

Op de een of andere manier is dit bericht er tussendoor geglipt, want hoewel het al van 29 november is, kwam ik het vandaag pas tegen op de ICT-in-Onderwijs nieuws website. Het volledige persbericht verteld ook dat de uitspraak in het hoger beroep dat KPN heeft aangespannen tegen de beslissing van de rechter pas in februari 2004 verwacht wordt. Dat lijkt me dus een nederlaag voor KPN, want als instelling moet je nu beslissen bij wie je een contract neemt. En als je je nu dus voor een jaar of langer vast legt bij een andere provider, heb je in februari niets meer aan de uitspraak.

Zie ook de andere berichten over dit onderwerp op deze site.